De Geknipte Man - DVD

De Geknipte Man

‘De Geknipte Man’, de eerste avondvullende show van Steven, is meteen een kennismaking met de comedian Steven Goegebeur. Waarom is Steven Goegebeur ‘De geknipte man!’?

Een staaltje stand-up comedy van de bovenste plank met een razend tempo en boordevol verknipte situaties. De betrokkenheid van het publiek is groot, zijn interacties steeds snel en hilarisch. Steven bewijst met deze show niet alleen dat hij bij de top in Vlaanderen hoort, met zijn unieke en toegankelijke stijl zou hij wel eens kunnen uitgroeien tot één van de meest populaire comedians van het land.

Doe alvast een gemakkelijke broek aan, vlij u neder in uw pluche zetel en hou u vast voor meer dan anderhalf uur schaterlachen, schuddebuiken en onverwachtse wendingen. Eén ding staat vast: Om u zo’n avond te bezorgen is Steven Goegebeur zeker ‘De geknipte man!” Bewijs hiervan, hij speelde meer dan 100 voorstellingen van deze show, iets wat uniek is voor een debuutshow.

 

In de Pers

Steven is met geen enkele andere Vlaamse comedian te vergelijken. Ik denk zelfs dat hij een veel groter publiek kan bereiken dan de meesten van zijn collega's.

- Karel Michiels, De Standaard

Heerlijk geknipte humor. Zo herkenbaar echt dat iedereen vanaf de eerste grap mee is. Steven Goegebeur mag van ons binnen door de grote poort, Vlaanderen heeft lang genoeg op iemand van zijn kaliber moeten wachten.

- Peter Verbruggen, Het Laatste Nieuws