De geknipte man

‘De geknipte man’, de eerste avondvullende show van Steven, is meteen een kennismaking met de comedian Steven Goegebeur. Wie is hij? Wat doet hij? Wat frustreert hem? Wat maakt hem blij? Is hij juist naar de kapper geweest? Of naar een uroloog? Kortom: Waarom is Steven Goegebeur  ‘De geknipte man!’? 

 

Een staaltje stand-up comedy van de bovenste plank met een razend tempo en boordevol verknipte situaties. De betrokkenheid van het publiek is groot, zijn interacties steeds snel en hilarisch. Steven bewijst met deze show niet alleen dat hij bij de top in Vlaanderen hoort, met zijn unieke en toegankelijke stijl zou hij wel eens kunnen uitgroeien tot één van de meest populaire comedians van het land.

 

Doe alvast een gemakkelijke broek aan, vlij u neder in uw pluche zetel en hou u vast voor meer dan anderhalf uur schaterlachen, schuddebuiken en onverwachtse wendingen. Eén ding staat vast: Om u zo’n avond te bezorgen is Steven Goegebeur zeker ‘De geknipte man!”  Bewijs hiervan, hij speelde meer dan 100 voorstellingen van deze show in Vlaanderen, iets wat uniek is voor een debuutshow. 

 

In het seizoen 2015-2016 zal hij ook in Nederland met deze show een theatertoer afwerken. 

 

 

 

Tekst & spel: Steven Goegebeur